Pilaten.nl is de Europese importeur van Pilaten producten, wij halen onze producten direct uit de fabriek van Pilaten. Wij kunnen een 100% garantie geven dat de producten die wij verkopen origineel zijn en geen imitatie of 1-op-1 kopie.
Het probleem van imitatie is in landen als China erg groot. Producten die goed verkocht worden zijn over het algemeen binnen zeer korte tijd als imitatie voor een veel gunstigere prijs te koop. Voor een vijfde van de prijs is er telefoon te koop die precies lijkt op de iPhone, voor de helft van de prijs een schoonheids-apparaat van een groot merk. Deze producten worden in kleine fabrieken minutieus nagemaakt, tot zelfs de echte producent van het product amper kan zien welke nu de originele is.
Zo ook met de producten van Pilaten, deze worden op grote schaal nagemaakt en verkocht op honderden sites in en buiten China. Vaak lijken de imitatie producten goed op het origineel, maar zitten er bijvoorbeeld andere ingrediënten in omdat de fabriek die deze kopie heeft gemaakt het originele ingrediënt niet kon krijgen. Er is dus niet te zeggen of deze kopieën net zo goed zijn als het origineel. Goedkoop betekend in de meeste gevallen imitatie, pas dus goed op!

Terug naar de Helpdesk